Stockholm

Strömma Kanalbolaget

Konferens och möte ombord på båt

Våra vackra sekelskiftesfartyg ger möjligheter till helt unika arrangemang. De vackra och ombonade fartygssalongerna ger tillsammans med den vackra skärgårdutsikten en rofylld inramning. Fartygen passar utmärkt för enklare möten där teknik inte står i fokus. På många av våra båtar finns bra möjligheter till presentationer på TV-skärm eller med projektor. Under dagen kan vi planera in strandhugg för en bensträckare eller aktiviteter i land. Testa den nya konferenstrenden Walk-and-talk som innebär att under delar av konferensen promenerar och pratar stället för att sitta stil hela dagen.

Det finns även möjlighet att abonnera de vackra kanalbåtarna som kryssar mellan Stockholm och Göteborg på Göta Kanal. Ombord på dessa finns även övernattningsmöjligheter.

Kreativa möten på Vaxholms Kastell och Badholmen

Konferens- och mötesanläggningar på Kastellet och Badholmen ligger på var sin liten ö strax utanför Vaxholm. Du får alltså en ö, helt för dig själv!
På Kastellets konferensvåning finns moderna möteslokaler utrustade och möblerade helt efter dina önskemål och behov, här finns den senaste AV-tekniken att tillgå. På Badholmen kan kortare och enklare möten anordnas som inledning på en lunch eller festkväll.

Båt- eller busstransport till ert möte

Konfererar ni ombord på våra båtar kan vi hämta upp er vid önskad brygga eller så hoppar ni ombord vid båtarnas hemmakajer som ligger vid Nybroviken och Klara Mälarstrand. Vi kan även hjälpa till med busstransport i och omkring Stockholm.

Har ni konferensen på Kastellet och Badholmen som ligger på var sin liten ön precis utanför Vaxholm, hjälper vi dig med buss- och båttransport från er destination och ända fram. Att ta sig från Vaxholm till Kastellet eller Badholmen med båt tar bara några minuter.

Övernattning vid konferensen

När du konfererar på Vaxholms Kastell eller Badholmen och är i behov av övernattning kan vi hjälpa till med hotellbokning på närliggande Kastellet Bed & Breakfast eller Vaxholms Hotell.

Konferenspaket – enkelt och smidigt att boka

En lyckad konferensdag ska innehålla många delar så för att underlätta för er har vi satt ihop inspirerande paket där både lokal-/båthyra samt fikapauser och lunch ingår.

Betyg 4.8 / 5. Röster: 5

Inga röster.

Anläggningsinfo
350 konferensplatser
Saknar konferensrum
Saknar enkelrum
Saknar dubbelrum
Saknar bäddar
Saknar bäddar
Saknar konferensrum
Kontakta Strömma Kanalbolaget

Fler anläggningar du kanske gillar

Hotel Mullsjö
Jönköping
Hotel Ullinge
Jönköping
Hotel Gyllene Uttern
Jönköping
Föregående
Nästa