Göteborg

Sju Sjöar

En naturlig mötesplats

Sju Sjöar ligger i Öxnevalla, ca en timme från Göteborg, Landvetter flygplats, Borås och Varberg. Perfekt för er som vill träffas i lugn och ro men inte vill lägga mycket tid på att resa. Här finner man lugn, kraft och kreativitet i samspel med naturen oavsett årstid.

På Sju Sjöar hittar du en gammaldags och annorlunda miljö där stora konferens- och festsalen är inredd på gamla höloftet med högt i tak och en härlig utsikt över sjöarna. Restaurangen ligger i anslutning till stora salen där all mat tillagas ifrån grunden med många lokalt producerade råvaror och mycket KRAV och ekologiskt.

Anläggningen är Green Key certifierad och mycket fokus läggs på att driva anläggningen hållbart.

Aktiviteter på Sju Sjöar

Sju Sjöar har en mängd aktiviteter att välja på när ni vi vill sammansvetsa teamet. Här kan man laga mat över öppen eld, åka linbana, bada eller enbart njuta av naturens helande kraft. Utmana dina kollegor på en femkamp eller testa att gå på glödande kol utan att bränna sig.

För dig som vill vandra ligger de vackra Kungssjölederna precis i anslutning till anläggningen. Det finns även möjligheter till svampplockning och fiske.

Oavsett konferensmål är du alltid med och bestämmer arbetsrytm, tid för måltider och aktiviteter.

Betyg 4.8 / 5. Röster: 10

Inga röster.

Anläggningsinfo
90 konferensplatser
60 sittplatser
2 konferensrum
25 enkelrum
25 dubbelrum
59 bäddar
59 bäddar
2 konferensrum
Kontakta Sju Sjöar

Fler anläggningar du kanske gillar

Hotel Mullsjö
Jönköping
Hotel Ullinge
Jönköping
Hotel Gyllene Uttern
Jönköping
Föregående
Nästa