Stockholm

Säby Säteri

Konferenshotell i Stockholms skärgård – endast 30 min från city

Med sin rofyllda herrgårdsmiljö, endast 30 minuter från centrala Stockholm, är Säby Säteri en inspirerande plats för din konferens — stor som liten.

Ute på Värmdö har Säby Säteri många öppna och fridfulla ytor för de fria samtalen. Med över 30 år i mötesbranschen kan vi hjälpa dig att tänka utanför ramarna och leverera den förväntade upplevelsen så att mötet når sitt syfte.

Konferera i lugn och ro på Ingarö i Stockholms skärgård

Genom åren har våra gäster uppskattat våra konferenslokalers lugn och avskildhet. Här på Värmdö är skog och ängar era närmaste grannar och närheten till Stockholm märks inte. Ni får både härligt ljusinsläpp och arbetsro medan fåglarna kvittrar och äppelträden blommar. I salonger intill konferensrummen njuter ni av kaffepauserna och vår personal tillgodoser era behov och önskemål.

Testa på Värmdös närproducerade mat och dryck

Njut av utsökt härproducerad mat och dryck från lokala gårdar och Säbys alldeles egna musteri och bryggeri.

Som konferensgäst på Säby Säteri får ni inte bara njuta av alla härliga härproducerade smaker i vår meny utan också chansen att uppleva det genuina hantverket bakom. Kombinera ert företagsevenemang med visning och provning hos Smakriket Säby – en garanterat minnesrik aktivitet.

Övernatta i en rofylld herrgårdsmiljö

Slappna av på riktigt och övernatta på Säby Säteri. Vi erbjuder 59 mysiga hotellrum med 91 bäddar: 27 enkelrum och 32 dubbelrum. Alla hotellrum är belägna i huvudbyggnaden och i flyglarna runt gårdsplanen. Vi har också ett hemtrevligt 1800-tals torp bara ett stenkast från huvudbyggnaden.

Betyg 4.8 / 5. Röster: 27

Inga röster.

Anläggningsinfo
350 konferensplatser
300 sittplatser
10 konferensrum
29 enkelrum
32 dubbelrum
91 bäddar
91 bäddar
10 konferensrum
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print
Kontakta Säby Säteri

Fler anläggningar du kanske gillar

Hotel Mullsjö
Jönköping
Hotel Ullinge
Jönköping
Hotel Gyllene Uttern
Jönköping
Föregående
Nästa