Övriga Sverige

Ishotellet i Jukkasjärvi

Konferens och event i arktisk miljö

Närvaron av arktis och den kristallklara isen utgör en glittrande miljö som gjord för att hålla minnesvärda event i. Torneälvsisen har representerat Sverige runt om i världen, från Chanels catwalk i Paris till Nobelfesten i Stockholm, och den är källan till Icehotel, 200 km norr om Polcirkeln.

Filmpremiär, tävling, glammig galamiddag – eller koppla ur och hitta samklang med naturen och dig själv. Släpp loss din kreativitet på ett perfekt isblock. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Natur, konst & kultur möts i nordligaste Sveriges

Att arrangera ett event i ett hotell gjort av is och snö, 200 kilometer norr om Polcirkeln, har en benägenhet att imponera stort på gästerna. Ta med dina kunder och visa upp det innovativa Sverige, eller gör en inspirationsresa med företaget. Här är du omgiven av natur, kreativitet och kultur – och den kristallklara isen, året om.

Vårt team har organiserat konferenser och kundevent i mer än tjugo år, både på hotellet och på en rad platser världen över – alltid med isen som kännetecken. Under åren har den ikoniska stora salen och isbaren använts för att marknadsföra allt från premiummöbler till bilar och keramik, och varit scen för teater, opera, modevisningar och mycket mer.

Välj en destination som är en garanterad motivationshöjare till er nästa grupp-, konferens- eller incentiveresa.

Vi levererar helhetslösningar för möten, företagsevent och belöningsresor, och hjälper dig att skräddarsy en upplevelse teamet aldrig glömmer.

Betyg 4.6 / 5. Röster: 28

Inga röster.

Anläggningsinfo
100 konferensplatser
175 sittplatser
3 konferensrum
0 enkelrum
100 dubbelrum
310 bäddar
310 bäddar
3 konferensrum
Kontakta Ishotellet i Jukkasjärvi

Fler anläggningar du kanske gillar

Hotel Mullsjö
Jönköping
Hotel Ullinge
Jönköping
Hotel Gyllene Uttern
Jönköping
Föregående
Nästa