Göteborg

Isbolaget

Isbolaget – Konferens alldeles intill havet

I den idylliska skärgården utanför Göteborg ligger den lilla ön Donsö. Bland frisk havsluft i hamnen ligger Isbolaget, ett gammalt ishus för fiskebåtar som en gång i tiden byggdes om till restaurang. Nu har Isbolaget utökat och öppnat portarna till sitt hotell ovanför restaurangen.

Hos Isbolaget möts du av en historia där isblock förvandlat väggarna och satt sina spår efter år av produktion till de gamla träfiskebåtarna.

Logi på Isbolaget

Vill man ha det helt nytt, fräscht och idylliskt är det helt klart dags att bege sig av till Donsö. Hotellet andas givetvis skärgård ut i väggspetsarna och med sitt fantastiska läge vid vattnet så har alla rum utsikt mot havet. Färgtemat beige, grönt och blått håller känslan av skärgårdsidyllen från uteserveringen ända in på rummen. Viktigt har varit att hotellet ska kännas hemtrevligt och välkomnande, i allt vad det gäller inredning till atmosfären.

Mat & aktiviteter

Restaurangen går i modernt skärgårdstema och inredningen är lika rustik som maten, här får man njuta av maten och miljön på bästa sätt. På den inglasade uteserveringen kommer man ännu närmare havet och den står sig lika bra i alla väder. Isbolaget är väldigt måna om att hålla god kvalité på sin mat. Även om det är en skärgårdsrestaurang så finns det ett välfyllt utbud av annat än fisk och skaldjur att hugga in på.

Isbolaget hjälper er att forma er vistelse så som ni önskar. Vill ni aktiveras eller bara vara? Genom ett samarbete med aventi.se erbjuds en skräddarsydd dag så som ni vill ha den. Alldeles intill finns även möjlighet till bastu och badtunna.

Betyg 4.7 / 5. Röster: 11

Inga röster.

Anläggningsinfo
65 konferensplatser
80 sittplatser
1 konferensrum
0 enkelrum
10 dubbelrum
20 bäddar
20 bäddar
1 konferensrum
Kontakta Isbolaget

Fler anläggningar du kanske gillar

Hotel Mullsjö
Jönköping
Hotel Ullinge
Jönköping
Hotel Gyllene Uttern
Jönköping
Föregående
Nästa