Jönköping

Hotel Ullinge

Rofylld konferens i inspirerande miljö

Hotel Ullinge är en rofylld plats för inspirerande möten, som med sitt vackra läge vid Södra Wixen bjuder på energikickar under hela vistelsen!

Här finner du moderna och ljusa konferenslokaler med all önskvärd teknisk utrustning. Konferenssalar och grupparbetsrum möbleras efter era önskemål.

Aktiviteter

För de grupper som önskar en aktiv konferens finns ett brett aktivitetsutbud att välja på. Här hittar man något för alla smaker och åldrar.

Närområdet bjuder på en mångfald av utflyktsmål och aktiviteter – från kräftfiske i sjö till lekfull vinprovning. Hotel Ullinge erbjuder även utomhusaktiviteten Robin Hood, här har du chansen att utmana dina kollegor på ett fartfyllt och roligt äventyr.

Vid vattenkanten, nedanför hotellet, hittar ni bastuhuset. Bastun ger er den perfekt omladdningen efter en intensiv arbetsdag – och ett dopp i det blå direkt efter bastun sätter fart på hjärnan.

Mat och dryck

Maten tillagas av noga utvalda råvaror av högsta kvalitet – så långt det är möjligt väljs lokalproducerat. I restaurangen möts du alltid av vita dukar, linneservetter, silverbestick och färska blommor. På sommaren är det också perfekt att boka paviljongen, för en mer avskiljd måltid i naturen.

Logi

Bo bekvämt i de nyrenoverade enkel- och dubbelrummen och vakna upp till en vacker soluppgång över Södra Wixen. Sjöns skvalpande ljud hjälper dig att slappna av, och gör det enkelt att somna efter dagens möten. Den vackra och fridfulla naturen runt Ullinge skapar den perfekta förutsättningen för avkoppling och rekreation.

Hotel Ullinge erbjuder en rad olika konferenspaket, både över dagen och med logi, och hjälper naturligtvis under hela bokningsprocessen.

Betyg 4.5 / 5. Röster: 6

Inga röster.

Anläggningsinfo
100 konferensplatser
250 sittplatser
7 konferensrum
7 enkelrum
26 dubbelrum
72 bäddar
72 bäddar
7 konferensrum
Kontakta Hotel Ullinge

Fler anläggningar du kanske gillar

Hotel Mullsjö
Jönköping
Hotel Gyllene Uttern
Jönköping
Isbolaget
Göteborg
Föregående
Nästa