Jönköping

Hotel Mullsjö

Konferens i Mullsjös skogar

När du besöker Hotel Mullsjö för första gången kommer du direkt märka naturen. Skogen och sjön ligger ett stenkast från dörren och fungerar som en källa för kreativa tankar. Här sitter den familjära känslan i väggarna och det är enkelt att känna sig bekväm och knyta samman gruppen. Naturen gör det enkelt att fokusera på det som är viktigt.

Hotel Mullsjö är ett uppskattat konferenshotell med bra service där ni kan utveckla era idéer med givande möten i lugn och ro. Här läggs fokus på gästernas välmående på både insida och utsida.

Aktiviteter

För de grupper som önskar en aktiv konferens finns ett brett aktivitetsutbud att välja på. Här hittar man något för alla smaker och åldrar – från härlig underhållning på hotellet till aktiva utmaningar!

Att samlas runt gemensamma aktiviteter är en viktig del av konferenser. Därför arbetar Hotel Mullsjö aktivt med att ta fram breda aktivitetsutbud både i och runt om hotellet. Under sommartid erbjuds aktiviteter som paddling, och under vintertid finns fina skidspår runt knuten.

För den som behöver koppla av efter en lång dag med möten finns en uppvärmd inomhuspool. Ta ett morgondopp i en fantastiskt avkopplande miljö, och njut av morgonlugnet. Angränsande till poolen finns bastun. Både pool och bastu är gratis för gästerna, och handduk / badrock finns att låna.

Om ni har egna önskemål på aktiviteter och arrangemang ser Hotel Mullsjös duktiga medarbetare till att uppfylla dessa.

Mat och dryck

Högkvalitativ mat är en viktig del av er vistelse. Därför serveras energifylld mat som ger er den bästa förutsättningen att prestera på topp genom hela konferensen. Restaurangen är belägen med en klar utsikt över den vackra naturen, och ni får erfara en välsmakande, stillsam och fridfull måltid.

Avrunda kvällen i lobbyn och ta en drink från baren för ett avkopplande avslut på en produktiv dag.

Logi

Rummen är nyrenoverade år 2019 med en modern design med anknytning till naturen. De är utrustade för både avkoppling och arbete, och efter en god natts sömn kommer du vara full med energi. Från enkel- och dubbelrummen kan ni njuta av en utsikt över en fantastisk naturmiljö.

Hotel Mullsjö erbjuder en rad olika konferenspaket med logi för upp emot 100 gäster, och naturligtvis hjälper vi er under hela bokningsprocessen.

Betyg 4.5 / 5. Röster: 13

Inga röster.

Anläggningsinfo
140 konferensplatser
170 sittplatser
6 konferensrum
19 enkelrum
35 dubbelrum
87 bäddar
87 bäddar
6 konferensrum
Kontakta Hotel Mullsjö

Fler anläggningar du kanske gillar

Hotel Ullinge
Jönköping
Hotel Gyllene Uttern
Jönköping
Isbolaget
Göteborg
Föregående
Nästa