Jönköping

Hotel Gyllene Uttern

En rofylld plats för konferens

Gyllene Uttern är en rofylld plats för inspirerande möten. Dess strategiska läge mellan Stockholm, Göteborg och Malmö gör valet av mötesplats enkelt! Här finner du moderna och ljusa konferenslokaler med all önskvärd teknisk utrustning. Konferenssalar och grupparbetsrum möbleras efter era önskemål.

Aktiviteter

För de grupper som önskar en aktiv konferens finns ett brett aktivitetsutbud att välja på. Här hittar man något för alla smaker och åldrar – från härlig underhållning på hotellet till polkagrisbakning och guidade turer i den vackra omgivningen.

Gyllene Uttern skräddarsyr aktiviteterna efter just era önskemål, och hjälper er arrangera både fartfyllda och lugna vistelser.

Mat och dryck

Njut av en utsökt och välkomponerad middag eller lunch. Den vackra atmosfären präglas av tradition med magnifika tavlor, takkronor, riddarrustningar och en majestätisk utsikt över Vättern. Gyllene Uttern strävar alltid efter att ge våra gäster en god och minnesvärd upplevelse med värdskap i världsklass.

Logi

Nedanför era fönster glittrar Vättern, och Visingsö stiger som en hägring genom den blå vattenytan. Utsikten över sjön vid solnedgången är något ni aldrig kommer glömma. Rummen är nyrenoverade och finns både i den ståtliga borgen och i flygelbyggnaden.

Gyllene Uttern erbjuder en rad olika konferenspaket med logi för upp emot 160 gäster, och naturligtvis hjälper de er under hela bokningsprocessen.

Betyg 4.8 / 5. Röster: 9

Inga röster.

Anläggningsinfo
160 konferensplatser
240 sittplatser
9 konferensrum
4 enkelrum
47 dubbelrum
134 bäddar
134 bäddar
9 konferensrum
Kontakta Hotel Gyllene Uttern

Fler anläggningar du kanske gillar

Hotel Mullsjö
Jönköping
Hotel Ullinge
Jönköping
Isbolaget
Göteborg
Föregående
Nästa