Malmö

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

En av Malmös främsta kongress- och mötesplatser

Clarion Hotel Malmö Live är Malmös främsta kongress- och mötesplats, beläget mitt i centrum av stan. Med vår stora kongressal och 22 olika mötesrum, finns det gott om alternativ när du ska organisera ditt evenemang hos oss.

Clarion Hotel Malmö Live, reser sig 85 meter upp i skyn och är imponerande på både utsidan och insidan. Behändigt beläget intill Centralstationen har du inga problem att hitta oss oavsett var du kommer från. Vi är bara ett stenkast från Lilla torg där du hittar affärer, restauranger och barer för att roa dig under avbrott i konferensschemat.

Med sina 1500 platser är kongresshallen den största i sitt slag i Malmö. Dessutom har vi 22 möteslokaler i olika storlekar så oavsett evenemang, hittar vi en lösning som uppfyller dina specifika krav. Vi är också granne med Malmö Live konserthus. Tillsammans utgör de två arenorna ett levande nav för affärer, nöjen och kultur i hjärtat av stan. När arbetsdagen är slut kan du träna i gymmet. Du kan också njuta av en drink och något att äta i vår spektakulära restaurang och skybar, vilken den världsberömde kocken Marcus Samuelsson står bakom. Varför inte utforska omgivningarna? Med Malmö slott inom gångavstånd och Köpenhamn mindre än en timme bort, har du mycket att välja på när du bor hos oss.

Betyg 4.6 / 5. Röster: 10

Inga röster.

Anläggningsinfo
1500 konferensplatser
415 sittplatser
23 konferensrum
56 enkelrum
388 dubbelrum
822 bäddar
822 bäddar
23 konferensrum
Kontakta Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Fler anläggningar du kanske gillar

Hotel Mullsjö
Jönköping
Hotel Ullinge
Jönköping
Hotel Gyllene Uttern
Jönköping
Föregående
Nästa