Malmö

Barsebäck Resort

Landsbygd, golf och fokus på hälsa

Järavallens Conference & Country Club som är en del av Barsebäck Resort har bedrivit konferensverksamhet sedan 1980 och är en av de ledande konferensanläggningarna i Skåne. Anläggningen erbjuder optimala förutsättningar för såväl stora som små konferenser, föreläsningar, kurser och presentationer. Järavallen ligger idealisk vid Öresundskusten på den Skånska västkusten strax norr om Malmö.

Järavallens Conference & Country Club erbjuder lokaler anpassade för alltifrån 2 till 120 deltagare. Oavsett vilken typ av möte eller konferens ni önskar boka kan vi bistå, både med lokal och upplevelse runt omkring.

Järavallen erbjuder också in- och utomhuspool, bastu, solarium, tennisplaner, boulebanor, volleybollplan och golf med 2 st. 18-håls mästerskapsbanor inom området, golfakademi och landets bästa träningsmöjligheter. Här finns det förutsättningar för ro och koncentration, skapa effektivitet i organisationen, utöva sport och fritidsaktiviteter i naturskön omgivning och sist men inte minst få del av ”det skånska gemytet”. Den avskilda miljön i händelsernas centrum tillsammans med teknisk utrustning av modernaste snitt borgar för framgångsrika resultat.

Betyg 4.8 / 5. Röster: 9

Inga röster.

Anläggningsinfo
120 konferensplatser
220 sittplatser
7 konferensrum
20 enkelrum
90 dubbelrum
200 bäddar
200 bäddar
7 konferensrum
Kontakta Barsebäck Resort

Fler anläggningar du kanske gillar

Hotel Mullsjö
Jönköping
Hotel Ullinge
Jönköping
Hotel Gyllene Uttern
Jönköping
Föregående
Nästa