Malmö

Barsebäck Resort

Landsbygd, golf och fokus på hälsa

Järavallens Conference & Country Club som är en del av Barsebäck Resort har bedrivit konferensverksamhet sedan 1980 och är en av de ledande konferensanläggningarna i Skåne. Anläggningen erbjuder optimala förutsättningar för såväl stora som små konferenser, föreläsningar, kurser och presentationer. Järavallen ligger idealisk vid Öresundskusten på den Skånska västkusten strax norr om Malmö.

Järavallens Conference & Country Club erbjuder lokaler anpassade för alltifrån 2 till 120 deltagare. Oavsett vilken typ av möte eller konferens ni önskar boka kan vi bistå, både med lokal och upplevelse runt omkring.

Järavallen erbjuder också in- och utomhuspool, bastu, solarium, tennisplaner, boulebanor, volleybollplan och golf med 2 st. 18-håls mästerskapsbanor inom området, golfakademi och landets bästa träningsmöjligheter. Här finns det förutsättningar för ro och koncentration, skapa effektivitet i organisationen, utöva sport och fritidsaktiviteter i naturskön omgivning och sist men inte minst få del av ”det skånska gemytet”. Den avskilda miljön i händelsernas centrum tillsammans med teknisk utrustning av modernaste snitt borgar för framgångsrika resultat.

Betyg 4.8 / 5. Röster: 9

Inga röster.

Anläggningsinfo
120 konferensplatser
220 sittplatser
7 konferensrum
20 enkelrum
90 dubbelrum
200 bäddar
200 bäddar
7 konferensrum
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Dela på print
Kontakta Barsebäck Resort

Fler anläggningar du kanske gillar

Hotel Mullsjö
Jönköping
Hotel Ullinge
Jönköping
Hotel Gyllene Uttern
Jönköping
Föregående
Nästa