konferenser i Stockholm

Konferens i Stockholm – Här är de bästa konferensanläggningarna

Är det dags att samla företaget till konferens i Stockholm? Här guidar vi dig till huvudstadens bästa destinationer för konferens och kickoff. Magiska möten i både centrum och skärgård!

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Konferens Stockholm – Möjligheternas stad för alla typer av möten

Konferenser ger ny kunskap och är dessutom ett bra tillfälle att lära känna sina kollegor bättre. En inspirerande miljö förbättrar syftet med mötet genom att tillföra energi. Här listar vi de konferenslokaler i Stockholm som är riktigt vassa på konferenser. Allt för några få personer till ett stort sällskap, proffsiga möten eller avslappnade med roliga aktiviteter.

Betyg 4.9 / 5. Röster: 15

Inga röster.

Artipelag
Möten och event i unik skärgårdsmiljö
Artipelag är ett modernt kulturcenter med foto- och konstinstallationer, samt restaurang med sjöutsikt. Här erbjuds restauranger av högsta klass, flexibla ytor för kreativa möten och konferenser i en unik skärgårdsmiljö och spännande arkitektur. Dessutom kombinerar Artipelag gärna möten med kulturella inslag som konstvisningar.
Skytteholm Hotell & Konferens
Konferens i lantlig miljö nära Stockholm
Skytteholm ligger på Ekerö, drygt 30 minuter från Stockholms storstadspuls och erbjuder just det: perspektiv. Här kan du och dina kollegor mötas i en lugn och rofylld miljö, med gröna ängar, skogens stigar och Mälarens vatten som en självklar inramning. Här erbjuds ljusa mötesrum med plats för grupper på upp till 148 personer.
Smådalarö Gård
Moderna möten all inclusive
Smådalarö Gård är ett skärgårdshotell där den omtyckta skärgårdskrogen serverar det bästa från havet. Närheten till vattnet öppnar också upp för roliga aktiviteter och träningsformer. Hotellet ligger 45 minuter från Stockholm.
Yasuragi
Japansk oas endast 20 minuter från Stockholm city
Yasuragi är ett sofistikerat hotell i japansk stil med utsikt över Stockholms skärgård, 24 km från utställningarna på Thielska galleriet och 20 km från friluftsmuseet Skansen. Här finns bland annat restaurang med egen kock eller spa med bad och varma källor.
Villa Sandudden
Vacker mötesplats i skärgården 20 minuter från Stockholm
På vacjra Villa Sandudden konfererar ni i total enskidhet i villorna med max två sällskap samtidigt. Villa Sandudden ligger precis vid Stockholms skärgård 20 minuter med bil från Slussen. I relaxdelen finns en varm jacuzzi, musikanläggning, bekväma stolar och ett kylskåp med kalla drycker.
Hotell Skeppsholmen
Unikt läge över hav och land i Stockholm
Hotel Skeppsholmen är en trevlig mötesplats för konferenser nära både storstad och skärgård. Här finns 78 vackra hotellrum med utsikt över trädgårdarna, vattnet och parken, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas.
Ulfsunda slott
Stockholms närmaste slott
Här erbjuds 10 unika mötesrum som liksom slottet i övrigt är inredda i tidlös design och anpassas efter stora och små möten. Ulfsunda Slott ligger endast 15 minuter från centrala Stockholm och några minuters resa från Bromma flygplats. Det finns även möjlighet att komma med båt och lägga till vid den privata bryggan.
Kastellet Stockholm
Historiska möten i skärgården
Kastellet Stockholm ligger centralt i Stockholm och är idealiskt för konferenser, möten, fester och event i en inspirerande och historisk miljö. Det känns som om du är i skärgården men ändå mitt i stan, här har du en fantastisk utsikt över Stockholms Ström, Djurgården, Skeppsholmen, Gamla Stan och slottet.
Wenner-Gren Center
1960-talets New York mitt i city
Wenner-Gren Center är ett höghus intill Sveaplan i Stockholms innerstad. Med en enastående utsikt över Stockholm, unik historia, K-märkta originaldelar och arkitektoniska höjdpunkter såsom den återkommande rombformen, är Wenner-Gren Center en spektakulär mötesplats.
Säby Säteri
Konferens i Stockholms skärgård
Med sin rofyllda herrgårdsmiljö, endast 30 minuter från centrala Stockholm, är Säby Säteri en inspirerande plats för din konferens oavsett storlek. Anläggningen uppskatats för dess lugn och avskildhet. På Värmdö är skog och ängar era närmaste grannar.