Bästa tipsen för julbelysning ute och inne

Varför har vi sådan en oerhörd kärlek till julen? Kanske beror det på det förtrollande skenet av juleljus som kastar ett magiskt skimmer över den vanligtvis mörka och frusna decembernatten. I denna text kommer vi att fokusera på julbelysning, både inomhus och utomhus. Här kommer vi att dela med oss av massor av fantastiska tips om hur du kan skapa den ultimata belysningen och uppnå den perfekta julstämningen! Vill du köpa dekorationsbelysning jul, så har jemfix ett brett sortiment av just detta.

Smart välja LED

Tack vare den ökande populariteten av LED-belysning har det blivit otroligt enkelt att sprida julens magi i hela hemmet. Nu är man inte längre bunden vid vägguttag och irriterande sladdar som riskerar att ligga i vägen är ett minne blott. LED-lampor kan smidigt drivas med batterier och kan enkelt gömmas i exempelvis en liten julgran eller hängas upp längs spisen, med mera.

Dekorera inne med vacker julbelysning

Inomhus finns det många bra möjligheter när det gäller belysning. Dels har du ju julgranen du kan sätta ljus i, men det passar även bra med annan belysning. Har du en öppen spis, så satsa på vacker dekorationsbelysning för jul att sätta där. Du kan även använda dig av ljusslingor på en mängd olika sätt. Dekorera dörrkarmar, lägg ut dem på bordet eller häng dem du tycker det passar.

Julbelysning utomhus

När det gäller julbelysning utomhus så är det ett måste att du väljer den typ som klarar av att vara ute. Investera i en generös ljusslinga med många lampor och linda den runt trädstammen i din trädgård. Låt ljusen följa grenarna utåt för att skapa en förtrollande effekt när mörkret faller. Om du har en balkong, finns det många möjligheter att använda ljusslingor för att förvandla den till en mysig plats. Sedan har du ju mängder av fina dekorationsbelysning jul i form av fina figurer du kan ställa lite var du vill i din trädgård eller på din balkong.

Betyg 0 / 5. Röster: 0

Inga röster.