3 perfekta platser för spakonferens

Det finns otroligt många vackra platser runt om i vårt avlånga land för dig som planerar in en konferens med företaget. Oavsett om ni letar efter en urban stadsmiljö, ett trendigt hotell, en lugn och naturnära resort eller en avkopplande spamiljö så råder det verkligen inte brist på platser att besöka i Sverige.

Just spa är något som många verksamheter väljer att kombinera med sina konferenser, främst på grund av att det ger ett avkopplande avbrott från jobbet och från planeringen. Det är dessutom ett otroligt härligt sätt att lära känna sina kollegor bättre på, samtidigt som man själv får ett avbrott från vardagen i en rogivande miljö. Om du och dina kollegor är på jakt efter en konferenslokal inför en uppkommande konferens finns det många platser att välja mellan, men här har vi valt att lyfta fram tre av våra absoluta favoriter inom kategorin spahotell för konferenser!

1. Loka Brunn

I Bergslagens unika och magiska miljö finns underbara Loka Brunn – ett spahotell med konferensmöjligheter och otroligt många roliga aktiviteter. Loka Brunn beskriver sig själva som en plats för möten, avkoppling och rekreation, något som vi bara kan hålla med om. I Lokadalens trollskogar kan ni finns livskraften och tillsammans få ny energi och hitta tillbaka till er kreativitet.

Förutom ett magiskt spa, finns även mängder av andra saker att göra här. Bland annat kan ni gå på motiverande träningspass, äta goda middagar eller bara uppleva den häpnadsväckande naturen som omger platsen. Loka Brunn erbjuder 24 konferenslokaler och den största, Viktoriasalen, rymmer upp till 250 personer. Det är en perfekt plats för avkoppling och för er verksamhet att ta nya tag igen!

2. Djurönäset

För er som gillar skärgården borde ni verkligen planera in nästa konferens i Djurönäset! Ett 4-stjärnigt hotell med över 250 rum, infinitypool, spa och konferensmöjligheter. Här finns verkligen allt ni behöver för en otrolig konferens och ni kommer garanterat att trivas.

För er som vill kan ni dessutom boka konferens i ett eget hus, då Djurönäset erbjuder 9 separata hus just för konferenser eller möten. De serverar gudomlig mat och erbjuder ett spa utan dess like. Här finns utrymme för företagsaktiviteter, möten, presentationer och såklart spa! Ett perfekt resmål för er som kanske bor i Stockholmsområdet, eller för er som vill prova på hur det känns att ha konferensen i skärgårdsmiljö.

3. Himmelsby

Himmelsby Spa & Konferens i Mantorp är verkligen en av de finaste och mest attraktiva platserna i landet för en härlig spakonferens. Här finns 9 moderna konferensrum med all den senaste tekniken, övernattning av den bästa kvaliteten och bäst av allt – ett spa bestående av 2000 kvadratmeter av lyx, lyx och ännu mer lyx. Saltgrotta, varma källor, bastu, stora pooler och allt ni kan önska er.

Himmelsby är en perfekt plats för konferens och en ännu bättre plats för spa. Här kommer ni verkligen att kunna ladda era batterier, prestera och komma på nya och innovativa idéer som tar er verksamhet framåt. Förutom detta finns det såklart även gym och utsökta middagar som väntar på er!

Vad ska man tänka på inför en spakonferens?

För er som är intresserade av att boka en konferens på ett spa finns det egentligen inte så mycket att tänka på, utöver kapaciteten och priset såklart. Många anläggningar har kapaciteten för åtminstone 150–250 personer, och det finns i princip alltid utrymme om ni råkar överstiga den siffran.

Spana in våra tre tips här ovanför och börja planera redan idag! Vi garanterar att ni kommer att hitta en ny favorit, oavsett vilken anläggning ni väljer. Vill du läsa mer om konferenser, unika anläggningar och bra tips? Håll utkik här på bloggen där vi uppdaterar varje vecka!

Betyg 0 / 5. Röster: 0

Inga röster.